ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Ανακοίνωσε τον Μπενίτο έως το 2024

Ο Ασιέρ Μπενίτο κατά την παρουσίασή του απ' τον Αστέρα
Ο Ασιέρ Μπενίτο κατά την παρουσίασή του απ' τον Αστέρα ASTERAS TRIPOLIS FC

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ασιέρ Μπενίτο απ' την Έλτσε με μεταγραφή, με τον 26χρονο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2024.

Ο Αστέρας προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν ανακοινώνοντας μία ακόμη μεταγραφή. Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες έκαναν γνωστή την απόκτηση του Ασιέρ Μπενίτο, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του έως το 2024.

Ο 26χρονος επιθετικός αποκτήθηκε ως μεταγραφή απ' την Έλτσε. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νουμάνθια καταγράφοντας 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με εννέα γκολ και μία ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Asier Benito με μεταγραφή από την SD Eibar. Γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1995 στην πόλη Amurrio της Ισπανίας, ο Asier Benito αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 και επέλεξε τον αριθμό 22 για τη φανέλα του.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Alaves 2

Athletic B 62 (18)

Eibar

Ponferradina 29 (2)

Numancia 22 (9)

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ μακριά από την πατρίδα μου και έχω μεγάλο κίνητρο για να πετύχω. Μίλησα με τον Eneko Capilla, ο οποίος μού είπε ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ένα πολύ επαγγελματικό σωματείο, που παρέχει τα πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή και διαθέτει πολύ ανταγωνιστική ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχουμε".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ