ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Διετής επέκταση με τον Παπαδόπουλο

Ο Νίκος Παπαδόπουλος με τη φανέλα του Αστέρα
Ο Νίκος Παπαδόπουλος με τη φανέλα του Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα αφού οι δύο πλευρές προχώρησαν σε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024.

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Νίκο Παπαδόπουλο ανακοίνωσε ο Αστέρας. Ο σύλλογος της Τρίπολης ήρθε σε συμφωνία με τον 31χρονο τερματοφύλακα μέχρι το 2024.

Οι δύο πλευρές είχαν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και ουσιαστικά προχώρησαν σε διετή επέκτασή του. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε 22 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα για την εμπιστοσύνη που όλα αυτά τα χρόνια δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω, όπως κάνω πάντα, με σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη και να τους δικαιώσω. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος στον Αστέρα και θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ελπίζω ότι τη νέα σεζόν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν και θα έχουμε κοντά μας και τους φιλάθλους μας" είπε στη σελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Νίκο Παπαδόπουλο για ακόμη τρία χρόνια".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ