ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας για το κεκλεισμένων: "Άμεσα θα γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε να έχουμε ένα από τα ασφαλέστερα γήπεδα"

Αστέρας για το κεκλεισμένων: "Άμεσα θα γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε να έχουμε ένα από τα ασφαλέστερα γήπεδα"
ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός ότι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας της με τον Βόλο για την πρεμιέρα των playouts.

Ο αγώνας μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Βόλου στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών με απόφαση της ΔΕΑΒ λόγω καμερών.

Οι Αρκάδες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι υπήρχαν ελάχιστες ελλείψεις που δεν κατέστη δυνατό να καλυφθούν εγκαίρως και ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα ώστε το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης να συνεχίσει να είναι ένα από τα πιο ασφαλή γήπεδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: "Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο αγώνας με την ΠΑΕ Βόλος το Σάββατο 16/03 για την 1η αγωνιστική των Playouts θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των Θυρών, μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ, διότι από τον έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι δεν λειτουργεί ΠΛΗΡΩΣ το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας του γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην παρουσία της ΟΛΑ τα χρόνια στην Super League έχει αποδείξει έμπρακτα ότι το πρώτο που την ενδιαφέρει είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, γι' αυτό και τα ηλεκτρονικά συστήματα του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ήταν πάντα και κατά γενική ομολογία πρωτοποριακά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.

Οι ελάχιστες ελλείψεις προκειμένου το σύστημα να λειτουργεί πλήρως με το γράμμα του νέου νόμου δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν επαρκώς, λόγω καθυστέρησης στην παράδοση κάποιων ηλεκτρονικών υλικών.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ από τους φιλάθλους της για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα και να διαβεβαιώσει ότι ΑΜΕΣΑ θα γίνουν ΟΛΕΣ οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" να συνεχίσει να είναι από τα ασφαλέστερα γήπεδα της Super League, κάτι που εγγυάται και η μέχρι σήμερα λειτουργία του.

Εξάλλου μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι στα 17 χρόνια της παρουσίας της ομάδας μας στην Super League, καθώς και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξαν φαινόμενα βίας στο γήπεδό μας".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ