ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ασκήθηκε η - αναμενόμενη- δίωξη στον Εργοτέλη

Ασκήθηκε η - αναμενόμενη- δίωξη στον Εργοτέλη
Εργοτέλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Εργοτέλης άσκησε τηνν Τρίτη (2/2) ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Στέφανος - Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, εξαιτίας της μη παρουσίας της στα παιχνίδια με Πανσερραϊκό - Ζάκυνθο.

Ο Εργοτέλης έχει αποσυρθεί από τη συνέχεια της Football League και den "κατέβηκε" στα παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Ζάκυνθο. Έτσι, ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Στέφανος - Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, όπως αναμενόταν, άσκησε δίωξη στην ομάδα του Ηρακλείου.

Με την ενέργεια αυτή, ακόμα, κινείται η διαδικασία για να κληθεί ο Εργοτέλης και σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League. Όπως επισημαίνεται στο άρθρο 17: "Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί ή παραιτηθεί από αγώνα ή αγώνες ή παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελάχιστου επιτρεπομένου ορίου ποδοσφαιριστές για την έναρξή του, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης, τιμωρείται με απώλεια του αγώνα, χρηματική ποινή από οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος".

Αναλυτικά: "Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Στέφανος-Κωνσταντινός Μπαξεβάνης άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Εργοτέλης για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 4, 17, 21 παρ. 3, 4, 5, 6 και 10 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ