SUPER LIG

Ασίστ ο Χατζηγιοβάνης στη μάχη των Ελλήνων, τη νίκη η ομάδα του Κολοβέτσιου

Ασίστ ο Χατζηγιοβάνης στη μάχη των Ελλήνων, τη νίκη η ομάδα του Κολοβέτσιου
TWITTER

Η Καϊσέρισπορ αντιμετώπισε την Άνκαραγκιουτσιού για την 27η αγωνιστική της Super Lig, με την δεύτερη να προηγείται με 2-0 από ασίστ του Χατζηγιοβάνη αλλα την ομάδα του Κολοβέτσιου να πανηγυρίζει εκείνη τη νίκη στο φινάλε.

Η 27η αγωνιστική της Super Lig έφερε αντιμέτωπους δύο Έλληνες, τον Δημήτρη Κολοβέτσιο της Καϊσέρισπορ με τον Τάσο Χατζηγιοβιάνη της Άνκαραγκιουτσιου (έμεινε εκτός αποστολής ο τραυματίας Κίτσιου), με τον πρώτο να χαμογελάει στο φινάλε.

Το πρώτο μέρος βρήκε τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας προβάδισμα δύο γκολ, με το δεύτερο να σημειώνεται στην εκπνοή από τον Μπεκίρογλου και να έχει τη σφραγίδα του Χατζηγιοβάνη που του έβγαλε ασίστ έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια.

Η έναρξη του δευτέρου μέρους βρήκε τον Κολοβέτσιο να περνάει στον αγωνιστικό χώρο μαζί με άλλους δύο συμπαίκτες του και όλοι μαζί πανηγύρισαν μία σπουδαία ανατροπή που ολοκληρώθηκε στο 90+3' με τον Μανέ, με τον Χατζηγιοβάνη από την πλευρά του να αποχωρεί στο 66ο λεπτό με το σκορ στο 2-2.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ