ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

AS: "Ο Χάλαντ θα υπογράψει στη Ρεάλ, σε συζητήσεις για την αγορά σπιτιού στην Μαρμπέγια"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Άιντραχτ
Ο Έρλινγκ Χάλαντ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Άιντραχτ © 2022 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει πάρει την απόφαση για το μέλλον του και σύμφωνα με την ισπανική AS σε αυτό περιλαμβάνεται η Ρεάλ, ενώ στο πρωτοσέλιδο της Πέμπτης (3/3) αναφέρεται πως ο Νορβηγός βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση σπιτιού στην Μαρμπέγια.

Ο κύβος ερρίφθη για τον Έρλινγκ Χάλαντ, αφού σύμφωνα με το σημερινό (3/3) πρωτοσέλιδο της ισπανικής AS ο Νορβηγός σταρ αποφάσισε για το που θα συνεχίσει την καριέρα του στο τέλος της σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα στην Ισπανία θέλουν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να ρίχνονται στη "μάχη" για την απόκτησή του, με την πρώτη ωστόσο να έχει αποκτήσει ξεκάθαρο πλεονέκτημα, λόγω της δυσχερής οικονομικής κατάστασης των Καταλανών.

Στο πρωτοσέλιδο της Πέμπτης (3/3) η AS αναφέρει πως ο 21χρονος επιθετικός της Ντόρτμουντ είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Μαδρίτη το προσεχές καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Χάλαντ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την αγορά σπιτιού στην Μαρμπέγια, ενώ η τελική συνάντηση με τον σύλλογο της Βεστφαλίας αναμένεται να γίνει στα τέλη Μαρτίου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ