ΑΕΚ

AS: "Ο Αραούχο δεν ενδιαφέρεται να αφήσει τη Λας Πάλμας"

Ο Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία, όμως την ίδια στιγμή δύο ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στη Λας Πάλμας.

Την ώρα που η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία, ισπανικά ΜΜΕ έχουν... αντίθετη άποψη και κάνουν λόγο για επιθυμία του Αργεντινού επιθετικού να παραμείνει στη Λας Πάλμας.

Μάλιστα, τα δύο ΜΜΕ σημειώνουν ότι ο 29χρονος επιθετικός αποτελεί το πρόβλημα αυτήν τη στιγμή και όχι ο ισπανικός σύλλογος, που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό με την Ένωση.

AS έμαθε ότι η μεταγραφή δεν έχει την έγκριση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται να αφήσει την Γκραν Κανάρια έπειτα από την καλή σεζόν του, στην οποία σημείωσε 11 γκολ", αναφέρει σε σχετικό απόσπασμα το δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας.

Το Canarias 7 σημειώνει ότι η προσφορά του 1.500.000 ευρώ δεν έχει πείσει ακόμα τη Λας Πάλμας να πουλήσει τον Αραούχο και να γυρίσει σελίδα, ύστερα από μια 7ετία στην οποία ο παίκτης βρίσκεται στο σύλλογο είτε με δανεισμό είτε κανονικά.

Το βέβαιο είναι ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται στην Ελλάδα απ' την Πέμπτη, ως εκπρόσωπος της Λας Πάλμας, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του παίκτη στην ΑΕΚ το συντομότερο δυνατό.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ