ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Μιλοβάνοβιτς για Αραούχο, ανακοινώνεται ο Λε Ταλέκ

Ο Σέρχιο Αραούχο
Ο Σέρχιο Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έφτασε την Πέμπτη (8/7) στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αραούχο στην ΑΕΚ ενώ αργά το βράδυ ή την Παρασκευή αναμένεται η ανακοίνωση απόκτησης του Λε Ταλέκ.

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έρχεται στην Αθήνα, ως εκπρόσωπος της Λας Πάλμας, για να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο ομάδων.

Ο Μιλοβάνοβιτς θα έχει συνεργασία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ ώστε το δυνατόν συντομότερο να γίνουν τα σχετικά έγγραφα, να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο Αραούχο να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να τεθεί όσο γρηγορότερα γίνεται στη διάθεση του Μιλόγεβιτς. Ουσιαστικά οι δύο πλευρές είναι στις τελικές συζητήσεις.

Όσο για τον Λε Ταλέκ στη διάρκεια της Πέμπτης (8/7) πέρασε από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και κάποια τεστ που έπρεπε να κάνει και το απόγευμα είναι προγραμματισμένες οι ιατρικές εξετάσεις ενώ κάποιες εξετάσεις ακόμα θα γίνουν τις βραδινές ώρες της Πέμπτης.

Με αποτέλεσμα η ανακοίνωση του να έρχεται η αργά το βράδυ της Πέμπτης ή το πρωί της Παρασκευής (9/7).

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ