ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Λε Ταλέκ

Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα
Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα © SEFA KARACAN/ANADOLU AGENCY VIA AFP/VISUALHELLAS.GR

Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ έφτασε στην Αθήνα και αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, καθώς απομένουν τα τυπικά για την επισημοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Την Τετάρτη (08/07) αναμένεται να γίνει η ανακοίνωση της μεταγραφής.

Η υπόθεση του Νταμιέν Λε Ταλέκ θα έχει αίσιο τέλος για την ΑΕΚ, καθώς ο 31χρονος Γάλλος μέσος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, ο οποίος έφτασε στη χώρα μας, φροντίζοντας να το κοινοποιήσει (ξανά) μέσω Insta Story. Το SPORT24 σας είχε αποκαλύψει τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον πρώην μέσο της Μονπελιέ να υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Γάλλος μέσος είχε ενημερώσει ότι θα φτάσει στην Ελλάδα σήμερα, μέσω Insta Story από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Λε Ταλέκ αποτελεί εισήγηση του Μιλόγεβιτς, καθώς οι δυο τους συνυπήρξαν στον Ερυθρό Αστέρα.

Τα διαδικαστικά αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο (08/07), προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες ώστε να μπορεί να ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ΑΕΚ.

Το στόρι του Άντονι Λε Ταλεκ που έφτασε Ελλάδα
Το στόρι του Άντονι Λε Ταλεκ που έφτασε Ελλάδα PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / INSTAGRAM _ DAMIEN.LE.TALLEC
TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ