ΑΕΚ

ΑΕΚ: Συμφώνησε με τον Νταμιέν Λε Ταλέκ για δύο χρόνια

Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα
Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα PHOTO CREDITS: ALAMY / VISUALHELLAS.GR

Ο 31χρονος Γάλλος χαφ, Νταμιέν Λε Ταλέκ ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα για τα επόμενα δύο χρόνια με προοπτική ανανέωσης και για έναν ακόμα.

Μετά τους προσωπικούς χειρισμούς του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και την πίεση που άσκησε στον Νταμιέν Λε Ταλέκ ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του, ο Γάλλος μέσος είπε το "ναι" στην ΑΕΚ και θα είναι παίκτης της για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παρά την πίεση ρωσικών συλλόγων, ο Γάλλος πείστηκε να συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή που τον βοήθησε να φτιάξει το όνομά του στον Ερυθρό Αστέρα και να παίξει για τα επόμενα τρία χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία στη γαλλική Μονπελιέ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24 η μεταγραφή του στην ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της, με τον 31χρονο Γάλλο χαφ να υπογράφει συμβόλαιο 2+1 ετών με ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ και να αναμένεται στην Αθήνα έως το τέλος της εβδομάδας για τις ανακοινώσεις.

Ο 31χρονος Γάλλος χαφ (σ.σ. 19 Απριλίου 1990) έμεινε ελεύθερος από την Μονπελιέ, αν και το συμβόλαιό του με τους Γάλλους έληγε το καλοκαίρι του 2022. Ο Μίλογεβιτς είχε εισηγηθεί υπέρ της απόκτησης του, καθώς γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή από την κοινή θητεία τους στον Ερυθρό Αστέρα και πίεσε για να γίνει η μεταγραφή.

Φέτος ο Λε Ταλέκ αγωνίστηκε 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Γάλλους, δίχως να καταγράψει κάποιο γκολ ή ασίστ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Ντόρτμουντ (οκτώ συμμετοχές με την πρώτη ομάδα), Ναντ, Ρεν, τη ρωσική Μορντόβια και την ουκρανική Γκοβέρλα

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ