ΟΦΗ

Αρβανίτης: "Στόχος η νίκη"

Αρβανίτης: "Στόχος η νίκη"
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΣΙΜΙΤΣ

Ο Δημήτρης Αρβανίτης δήλωσε οτι ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα να πάρει τη νίκη απέναντι στην Καλαμαριά

Ακόμα, ο 28χρονος αμυντικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αδικία που συνέβη την περασμένη Κυριακή στην ομάδα του.
"Εχουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς εκτός έδρας όπου όμως εμείς πάμε με στόχο τη νίκη. Δεν παραγνωρίζουμε την αξία του αντιπάλου μας. Όμως ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει δικαίωμα να έχει διαφορετικό στόχο απ' αυτόν που προανέφερα. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος διαθέτει πολύ δυνατή ομάδα και θα παίξει κι αυτή για τη νίκη", είπε για το παιχνίδι με την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, ενώ για τα γεγονότα της προηγούμενης Κυριακής επεσήμανε:

"Όμως από την άλλη μεριά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και ο φίλαθλος κόσμος να είναι σίγουρος ότι ο ΟΦΗ αύριο θα έχει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει στα τελευταία ματς. Δεν στεκόμαστε στην αδικία που έγινε σε βάρος της ομάδας μας την περασμένη Κυριακή. Την μεγάλη αδικαιολόγητη αδικία που υπέστη η ομάδα μας την έχουμε μετατρέψει σε πηγή δύναμης".

Τέλος, υπογράμμισε πως ο ΟΦΗ θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για να μπορέσει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη: "Ξέρουμε ότι θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί, αποφασιστικοί και με πολύ καλή συγκέντρωση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό".






TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ