ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρτέτα για τους παίκτες του: "Θα τους σκοτώσω αν φοβούνται τη Σίτι"

Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Άρσεναλ
Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Άρσεναλ © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Μικέλ Αρτέτα τόνισε πως για να κατακτήσει μία ομάδα την Premier League πρέπει να κερδίσει τα εκτός έδρας ματς με τους "μεγάλους", ενώ υπογράμμισε πως "θα σκοτώσει" τους παίκτες αν αυτοί "τρομοκρατούνται" από το ντέρμπι με τη Σίτι.

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται πλέον η Μάντσεστερ Σίτι από την Άρσεναλ (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), ούσα στο -5 και με δύο παιχνίδια λιγότερα. Η διαφορά αυτή ενδέχεται να μειωθεί ακόμα περισσότερο το βράδυ της Τετάρτης (26/4), καθώς οι δύο ομάδες κοντράρονται στο Έτιχαντ.

Ενόψει του ντέρμπι ο Μικέλ Αρτέτα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως για να στεφθεί μία ομάδα πρωταθλήτρια Αγγλίας πρέπει να πάρει τα εκτός έδρας ματς.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο οι παίκτες του να είναι "αγχωμένοι" και φοβισμένοι με τη Σίτι που έχει πλησιάσει επικίνδυνα, είπε: "Όχι. Και αν το κάνουν, θα πω απλά: "Θα τους σκοτώσω". Και δεν το θέλω αυτό καθόλου.

Ναι, θα είναι μια δύσκολη βραδιά και μία πρόκληση, αλλά είναι απίστευτη ευκαιρία για εμάς. Ξέραμε από την αρχή, ότι αν θέλεις να κερδίσεις το πρωτάθλημα, πρέπει να πας στην Τότεναμ και να τη νικήσεις, να πας στην Τσέλσι και να τη νικήσεις.

Πρέπει να φύγεις μακριά από το "σπίτι" και να κερδίσεις. Αυτό κάναμε. Γι' αυτό είμαστε εδώ. Τώρα πρέπει να παμε στη Σίτι και πρέπει να νικήσουμε. Αν θέλεις να είσαι πρωταθλητής, πρέπει να κερδίσεις αυτούς τους αγώνες. Είναι τόσο απλό".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ