ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρτέτα για το γκολ του Σούτσεκ: "Είναι ντροπή με την τεχνολογία που έχουμε να μην ξέρουμε αν ήταν καθαρό"

Arsenal's manager Mikel Arteta, right, and Arsenal's Ben White, left, during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at Emirates stadium in London, England, Thursday, Dec. 28, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Μικέλ Αρτέτα @ 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Το πρώτο γκολ της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Άρσεναλ βρέθηκε στο προσκήνιο για το αν ο Μπόουεν πρόλαβε την μπάλα πριν περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου και ο Μικέλ Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι είναι ντροπή που δεν είναι ξεκάθαρη η φάση λόγω της τεχνολογίας που υπάρχει.

Η Γουέστ Χαμ πέτυχε τεράστιο διπλό στο Έμιρεϊτς κόντρα στην Άρσεναλ, με τον Ντίνο Μαυροπάνο να τιμωρεί την πρώην ομάδα του (δίχως να πανηγυρίζει το γκολ).

Ωστόσο το πρώτο γκολ που πέτυχαν τα "σφυριά" με τον Σούτσεκ προκάλεσε ερωτηματικά, με τον Μικέλ Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου να εκφράζει τον έντονο εκνευρισμό του για το ότι δεν είναι ξεκάθαρη η φάση, παρά τη διαθέσιμη τεχνολογία που υπάρχει σήμερα στην Premier League.

"Δεν το έχω δει. Λένε ότι δεν είναι σίγουρο (αν η μπάλα πέρασε εκτός). Είναι ντροπή το γεγονός ότι με την τεχνολογία που έχουμε να μην μπορούμε να πούμε αν ήταν καθαρό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ