ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρτέτα για επιστροφή Βενγκέρ στην Άρσεναλ: "Θα χαιρόμασταν να τον έχουμε πάλι κοντά μας"

Ο Αρσέν Βενγκέρ χαιρετά τον κόσμο της Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς
Ο Αρσέν Βενγκέρ χαιρετά τον κόσμο της Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς © 2018 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Ο Μικέλ Αρτέτα αποκάλυψε ότι έχουν υπάρξει συζητήσεις της Άρσεναλ με τον Αρσέν Βενγκέρ, ώστε ο Αλσατός τεχνικός να επιστρέψει στους "κανονιέρηδες", ώστε να αναλάβει εκ νέου πόστο στην ομάδα.

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Άρσεναλ ο Ανσέρ Βενγκέρ, εξέφρασε ο τεχνικός των Gunners, Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος μάλιστα σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι έχουν υπάρξει συζητήσεις για το comeback του Αλσατού κόουτς και νυν υπεύθυνοτ διεθνούς ανάπτυξης του ποδοσφαίρου της FIFA.

Ο σύλλογος του Λονδίνου έχει συνδεθεί με τον Βενγκερ, όσο με κανέναν άλλον, καθώς πρόκειται για τον άνθρωπο που καθοδήγησε την Άρσεναλ για 22 σεζόν και την οδήγησε στις τελευταίες τις επιτυχίες. Ο Ισπανός κόουτς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του 72χρονου, τονίζοντας ότι η παρουσία του θα βοηθούσε τον σύλλογο.

"Είχαμε επικοινωνία με την Αρσέν Βενγκέρ. Τον είδα και μίλησα μαζί του όταν πήγαμε να δούμε την ταινία του "Arsene Wenger: Invincible" και ήταν πολύ ευχάριστο να συνομιλήσω μαζί του. Ελπίζω να μπορέσουμε να τον φέρουμε πίσω. Πιστεύω ότι θα περνούσε υπέροχα και πραγματικά θα μπορούσε να μας βοηθήσει λόγω του σεβασμού, του θαυμασμού και της αγάπης που τρέφουν όλοι στον σύλλογο για εκείνον και ό,τι έχει κάνει", τόνισε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια:

"Δεν μπορώ να σου απαντήσω τώρα αναφορικά με το ποια ιδιότητα θα μπορούσε να γυρίσει στην Άρσεναλ. Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι προσωπικά θα ήθελα να βρίσκεται κοντά μου, γιατί θεωρώ ότι θα ήταν μεγάλη βοήθεια για τον σύλλογο. Τα πράγματα χρειάζονται χρόνο. Αυτό που μπορώ να πω όμως, από την πλευρά μου και εκπροσωπώντας όλους, είναι ότι θα χαιρόμασταν να τον έχουμε και πάλι κοντά μας", υποστήριξε ο Ισπανός κόουτς.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ