ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρτέτα: "Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Τούχελ, η Μπάγερν δεν είναι μόνο ο Κέιν"

Ο Μικέλ Αρτέτα σε ματς πρωταθλήματος της Άρσεναλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας | 20 Ιανουαρίου 2024
Ο Μικέλ Αρτέτα σε ματς πρωταθλήματος της Άρσεναλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας | 20 Ιανουαρίου 2024 @2024 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Μικέλ Αρτέτα έβγαλε το καπέλο του στην Μπάγερν και στον Τόμας Τούχελ ενόψει του πρώτου προημιτελικού στο Champions League, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει οι παίκτες της Άρσεναλ να αντιμετωπίσουν τον Χάρι Κέιν.

H Άρσεναλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε Αγγλία και Ευρώπη και να ονειρεύεται πως το φινάλε της σεζόν θα την βρει αγκαλιά με τουλάχιστον έναν μεγάλο τίτλο και το γεγονός αυτό έχει κάνει τον Μικέλ Αρτέτα να αισθάνεται άνετα ενόψει της πρώτης σύγκρουσης με την Μπάγερν, στα προημιτελικά του Champions League.

"Απολαμβάνουμε πραγματικά αυτές τις στιγμές, είμαστε εκεί που θέλουμε να βρισκόμαστε σε Premier League και Champions League.

Απέναντί μας το βράδυ της Τρίτης θα βρούμε έναν από τους συλλόγους με τους περισσότερους θριάμβους στην Ευρώπη αλλά ανυπομονούμε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (08/04) ο Ισπανός, και πρόσθεσε:

"Είναι ομάδα τοπ επιπέδου, είμαι μεγάλος θαυμαστής του Τούχελ, του τρόπου που δουλεύει στο γήπεδο και δημιουργεί τις ομάδες του.

Έχω μάθει πολλά από εκείνον, κοιτάζοντας αυτά που έκανε. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και τώρα θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, εάν το πετύχουμε θα έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε την Μπάγερν".

Όσον αφορά στον κίνδυνο που ακούει στο όνομα "Χάρι Κέιν" και ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στο δρόμο της Άρσεναλ μετά από την αποχώρησή του από την Τότεναμ, ο Αρτέτα είπε: "Δεν είναι μόνο αυτός, έχουν άλλα 10 άτομα.

Γνωρίζουμε την ποιότητα όλων των παικτών της Μπάγερν και ειδικά τη δική του. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε ομαδικά.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για εμάς είναι η συνέπεια του Κέιν, δείτε τα νούμερα που είχε τα 10 προηγούμενα χρόνια. Εκπληκτικά!Μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους, εμείς θα προσπαθήσουμε να μην τροφοδοτηθεί εύκολα".

Κληθείς τέλος να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους των κανονιέρηδων που βλέπουν την ομάδα τους να επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στα προημιτελικά του Champions League, o Αρτέτα τόνισε: "Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο, γεμάτο πάθος και συναισθήματα.

Είναι εδώ και 15 χρόνια που έχουμε να ζήσουμε κάτι παρόμοιο, αυτό δείχνει πόσο ξεχωριστή θα είναι αυτή η βραδιά".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ