ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρτέτα: "Η δουλειά δεν τελείωσε, ειδικά απέναντι σ' αυτή την ομάδα"

Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για το Europa League.
Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μικέλ Αρτέτα στις δηλώσεις του μετά από την επικράτηση της Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού (3-1) τόνισε ότι το σκορ δίνει ασφάλεια στην ομάδα του, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Η Άρσεναλ επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης και έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League. Ο Μικέλ Αρτέτα με δηλώσεις του στο τέλος του παιχνιδιού στην Cosmote TV υποστήριξε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έχει μία ασφάλεια λόγω του σκορ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημασία του δεύτερου γκολ των κανονιέρηδων που έδωσε εκ νέου το μομέντουμ στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αρτέτα:

Για το ματς: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στην Ευρώπη με αυτόν τον αντίπαλο. Νομίζω δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, κυριαρχήσαμε σε περισσότερα σημεία του παιχνιδιού. Βάλαμε τον εαυτό μας σε μπελάδες σε 2-3 περιπτώσεις και μία από αυτές μας κόστισε και το γκολ. Γενικά, ήταν πολύ καλή απόδοση".

Για τον πανηγυρισμό του στο δεύτερο γκολ: "Ήταν ανακούφιση, όταν παίζεις με τον τρόπο που παίζεις πρέπει να σκοτώσεις το παιχνίδι. Είχαμε την νοοτροπία να το κάνουμε, επειδή σε αυτό το επίπεδο με την ισοφάριση είχαν ελπίδα. Το 1-3 δίνει ασφάλεια στην ομάδα και πλέον είναι στο χέρι μας. Είναι κρίσιμο το δεύτερο γκολ γιατί μας έβαλε σε καλό μομέντουμ".

Για το αν τελείωσε η δουλειά: "Δεν τελείωσε η δουλειά, στην Ευρώπη δεν τελειώνει έτσι. Με αυτή την ομάδα και συγκεκριμένα, με τον τρόπο που παίζει και μάχεται δεν είμαι σίγουρος".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ