ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρτέτα: "Αν δεν βελτιωθούμε, δεν θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα"

Arsenal's manager Mikel Arteta, right, and Arsenal's Ben White, left, during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at Emirates stadium in London, England, Thursday, Dec. 28, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Μικέλ Αρτέτα @ 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Ο Μικέλ Αρτέτα δήλωσε μετά το ματς ότι η Άρσεναλ πρέπει να βελτιωθεί στον τρόπο που αντιδρά στις δύο περιοχές, διαφορετικά δεν θα πάρει το πρωτάθλημα.

Η Άρσεναλ υπέστη δεύτερη σερί ήττα στην Premier League για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάιο, καθώς αυτή τη φορά ηττήθηκε από τη Φούλαμ στο Κρέιβεν Κότατζ.

Ο Μικέλ Αρτέτα στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ήταν ξεκάθαρος και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί στο πως λειτουργεί στην περιοχή της αλλά και στην περιοχή του αντιπάλου για να μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Για το ματς με τη Φούλαμ: "Δεν υπάρχει πανικός, απλά να κάνουμε περισσότερα και να κερδίσομε παιχνίδια. Αν μια ομάδα παίζει έτσι, τότε μπορείς να πας και να κερδίσεις πολλά παιχνίδια. Αν δε βελτιωθούμε όμως στις δύο περιοχές, τότε όχι (δεν θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα). Γιατί στο τέλος, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει".

Για το αν υπάρχει κόπωση από τα συνεχόμενα ματς: "Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, αλλά έδειχναν καλά και φρέσκοι. Όταν κερδίζεις δεν το παρατηρείς αυτό. Είναι νέοι, αν ήταν 35 θα ήταν διαφορετική απάντηση. Αλλά έχουν αρκετή ενέργεια και μπορούν να συνεχίσουν".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ