ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Το πικάρισμα των οπαδών της Γουέστ Χαμ στον Ντέκλαν Ράις και το αρνητικό σερί με την πρώην ομάδα του

Arsenal's Declan Rice reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, England, Saturday, Oct. 21, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Ντέκλαν Ράις με τη φανέλα της Άρσεναλ σε αγώνα της Premier League @2023 AP IMAGES/FRANK AUGSTEIN

Η ασυγχώρητη καλοκαιρινή μετακίνηση του Ντέκλαν Ράις από τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ και η αρνητική παράδοση που "χτίζει" με την πρώην ομάδα του.

Οι Άγγλοι φίλαθλοι είναι γνωστοί για τα ευφάνταστα συνθήματά τους και τους τρόπους που βρίσκουν για να πικάρουν τους αντιπάλους τους. Αυτό συνέβη και το βράδυ της Πέμπτης (28/12) στο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Γουέστ Χαμ, με τα "σφυριά" να φεύγουν από το "Emirates" με το διπλό (0-2) και τους οπαδούς τους να το πανηγυρίζουν με την ψυχή τους.

Τα γκολ των Τόμας Σούτσεκ και Ντίνου Μαυροπάνου, λοιπόν, έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, χαλώντας, παράλληλα, το πάρτι που είχε στηθεί από τους Κανονιέρηδες για να γιορτάσουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Αυτό, όμως, που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν το σύνθημα των οπαδών της Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις, μην μπορώντας να του συγχωρέσουν τη μετακίνησή του το καλοκαίρι από την ομάδα τους στη μισητή αντίπαλο, Άρσεναλ.

Με το σκορ ήδη στο 0-2, ο πρώην αρχηγός των "σφυριών" υπέπεσε στις καθυστερήσεις σε πέναλτι μπροστά από την κερκίδα που βρισκόντουσαν οι φιλοξενούμενοι εκδρομείς, με το πάρτι να ξεκινάει σε ένα άνευ προηγουμένου πικάρισμα.

Το πέναλτι βέβαια αστόχησε ο Σαΐντ Μπενράχμα, αλλά αυτό δεν πτόησε τους εκστασιασμένους φίλους της Γουέστ Χαμ, οι οποίοι είδαν τον Ντέκλαν Ράις να φεύγει για δεύτερη φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στην πρώην ομάδα του με σκυμμένο το κεφάλι.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ