CHAMPIONS LEAGUE

Άρσεναλ - Πόρτο: Ο Κονσεϊσάο κατήγγειλε ότι ο Αρτέτα έβρισε μέλος της οικογένειάς του που δεν ζει

Porto's head coach Sergio Conceicao gestures during a Champions League round of 16 soccer match between FC Porto and Arsenal at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 21, 2024. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto's head coach Sergio Conceicao gestures during a Champions League round of 16 soccer match between FC Porto and Arsenal at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 21, 2024. (AP Photo/Luis Vieira) © 2024 AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο κατήγγειλε ότι ο Μικέλ Αρτέτα επιτέθηκε λεκτικά προς τον πάγκο της Πόρτο και μάλιστα προσέβαλε μέλος της οικογένειας του Πορτογάλου τεχνικού.

Σε ένα δραματικό παιχνίδι, που κρίθηκε στα πέναλτι, η Άρσεναλ πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League, εις βάρος της Πόρτο. Η αναμέτρηση ήταν γεμάτη ένταση και φυσικά δεν έλειψαν και οι λογομαχίες στους δύο πάγκους.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο Μικέλ Αρτέτα χρησιμοποιήσε προσβλητικές εκφράσεις κατά μέλους της οικογένειάς του. Ο τεχνικός της Πόρτο υποστήριξε πως ο προπονητής της Άρσεναλ γύρισε προς τον πάγκο των "δράκων" και προσέβαλε στα ισπανικά ένα μέλος της οικογένειάς του, το οποίο δεν βρίσκεται στη ζωή.

"Ο Αρτέτα γύρισε προς τον πάγκο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και προσέβαλε την οικογένειά μου στα ισπανικά. Του είπα ότι αυτό το άτομο που προσέβαλε δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Κανονικά θα έπρεπε να ανησυχεί περισσότερο για την ομάδα του, η οποία έχει αρκετή ποιότητα για να παίξει πολύ καλύτερα", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κονσεϊσάο.

Από την πλευρά του ο Μικέλ Αρτέτα δεν θέλησε να σχολιάσει το περιστατικό και τους ισχυρισμούς του Κονσεϊσάο, ενώ από τη Αρσεναλ διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι ο Ισπανός τεχνικός επιτέθηκε λεκτικά προς τον τεχνικό της Πόρτο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ