ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα τηλεφώνησε στον Έντεγκαρντ για να τον πείσει να μείνει, ζητάει 40 εκατ. ευρώ η Ρεάλ

Ο Μάρτιν Έντεγκαρντ με τη φανέλα της Άρσεναλ
Ο Μάρτιν Έντεγκαρντ με τη φανέλα της Άρσεναλ © 2021 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο Μικέλ Αρτέτα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάρτιν Έντεγκαρντ προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην Άρσεναλ, με τη Ρεάλ να είναι θετική στην πώληση του 21χρονου, τον οποίο κοστολογεί 40 εκατ. ευρύ, σύμφωνα με το "Goal".

Ο Μικέλ Αρτέτα μετά από μία καλή σεζόν στην Άρσεναλ, όπου κατέγραψε 20 συμμετοχές, πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ μοίρασε και ισάριθμες ασίστ, αναζητά την ευκαιρία του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στους Gunners, αλλά εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιος για το αν πρέπει να περιμένει ρόλο βασικού στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Για την ακρίβεια, ο Νορβηγός διεθνής φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα ούτε του Κάρλο Αντσελότι για τη νέα σεζόν, με τη Ρεάλ να είναι ιδιαίτερα θετική για την πώλησή του. Μάλιστα, οι "μερένγκες" κοστολογούν την αξία του Έντεγκαρντ στα 40 εκατ. ευρώ, με τον αγγλικό σύλλογο να επιταχύνει τις διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με όσα αναφέρει το "Goal".

Μάλιστα, ο Μικέλ Αρτέτα κινήθηκε και ατομικά, με τα Μέσα της Ισπανίας, να αναφέρουν ότι ο Ισπανός κόουτς τηλεφώνησε ο ίδιος στον 21χρονο, προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στο Λονδίνο. Ο Έντεγκαρντ, στόχος του οποίου είναι να έχει χρόνο συμμετοχής, είναι θετικός στο να μείνει στο "Έμιρεϊτς", καθώς γνωρίζει ότι στους "Κανονιέρηδες" θα τον έχει.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ