ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους κατέθεσαν πρόταση για δανεισμό του Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τσέλσι
Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τσέλσι © 2021 ADAM DAVY / AP IMAGES

Δημοσίευμα του Athletic αναφέρει ότι οι Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους έκαναν κρούση στην Άρσεναλ για εξάμηνο δανεισμό του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τον Γκαμπονέζο επιθετικό να είναι πολύ κοντά στην έξοδο από το Έμιρεϊτς.

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αποτελεί ξένο σώμα για την Άρσεναλ, καθώς ο Μικέλ Αρτέτα δεν τον πήρε μαζί του για τη μίνι προετοιμασία των Λονδρέζων στο Ντουμπάι, με αποτέλεσμα ο Γκαμπονέζος επιθετικός να μαγνητίζει πάνω του τα βλέμματα της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Athletic".

Οι δύο πλευρές έχουν κάνει ήδη την κρούση τους για να ενισχυθούν στην επίθεσή τους με εξάμηνο δανεισμό και στη συνέχεια τα πάντα είναι ανοικτά για το αν θα επιστρέψει στους "gunners". Οι διαπραγματεύσεις έχουν να κάνουν με το συμβόλαιό του, καθώς αμοίβεται κοντά στις 420 χιλιάδες ευρώ, ενώ η Άρσεναλ σύμφωνα με το δημοσίευμα πιέζει για μεγαλύτερη διάρκεια του δανεισμού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως, οι Καταλανοί βλέπουν τον 32χρονο διεθνή επιθετικό σαν εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Μοράτα, ενώ οι Τορινέζοι είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ PREMIER LEAGUE SERIE A LA LIGA ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ