ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Λήξαν το ζήτημα με Ομπαμεγιάνγκ, κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό

Παπασταθόπουλος και Ομπαμεγιάνγκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ
Παπασταθόπουλος και Ομπαμεγιάνγκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ THANASSIS STAVRAKIS/ ASSOCIATED PRESS

Η Άρσεναλ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για τον επαναληπτικό των "16" του Europa League και ένα ζήτημα που απασχόλησε το στρατόπεδο των "Gunners" ήταν η απουσία ή μη του Ομπαμεγιάνγκ από το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν αγωνίστηκε καθόλου κόντρα στην Τότεναμ για το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, αν και επρόκειτο να εκκινούσε ως βασικός, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος Γκαμπονέζος επιθετικός έφτασε καθυστερημένα στο Εμιρέιτς για το παιχνίδι, λόγω μποτιλιαρίσματος.

Ο Αρτέτα σε δηλώσεις του αμέσως μετά την αναμέτρηση με τους "Spurs", τόνισε ότι το ζήτημα θα λυθεί εσωτερικά, χωρίς να δώσει περαιτέρω διαστάσεις στο γεγονός.

Σύμφωνα με το "football.london" το θέμα θεωρείται λήξαν, καθώς ο Γκαμπονέζος επιθετικός προπονήθηκε κανονικά, όντας ευδιάθετος, ενώ όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα θα βρεθεί κανονικά στην κορυφή της επίθεσης των Λονδρέζων κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ θα έχει και έξτρα κίνητρο κόντρα στους Πειραιώτες, να αφήσει πίσω του τη συγκεκριμένη ιστορία.

Photo Credits: © 2021 Thanassis Stavrakis/ Associated Press

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΓΛΙΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ