NOVA NEWS

Άρσεναλ - Λίβερπουλ: Το VAR δεν έλεγξε ποτέ για οφσάιντ το γκολ του Μαρτινέλι

image
Ο Μαρτινέλι πανηγυρίζει το γκολ του στο Άρσεναλ - Λίβερπουλ
Ο Μαρτινέλι πανηγυρίζει το γκολ του στο Άρσεναλ - Λίβερπουλ © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο VAR δεν μπόρεσε να ελέγξει το γκολ του Μαρτινέλι στο πρώτο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ για πιθανότητα οφσάιντ λόγω τεχνικού σφάλματος.

Η Άρσεναλ επιβλήθηκε 3-2 της Λίβερπουλ στο "Έμιρεϊτς" σε ένα συναρπαστικό ντέρμπι που πήρε τρεις φορές προβάδισμα στο σκορ, για να επιστρέψει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας στην Premier League.

Ο Μπουκαγιό Σακά ήταν εκ των πρωταγωνιστών των "κανονιέρηδων", καθώς σημείωσε δύο γκολ, ενώ το σκορ άνοιξε μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα ο Μαντινέλι.

Πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού αγώνα ο Σακά έκανε ωραία κίνηση με την μπάλα και τροφοδότησε τον Έντεγκααρντ, εκείνος πέρασε υπέροχη κάθετη πάσα ανάμεσα σε Αλεξάντερ-Άρνολντ και Μάτιπ και ο Μαρτινέλι νίκησε τον Άλισον με υπέροχο σουτ για το 1-0.

Η φάση στον VAR με το γκολ του Σακά
Η φάση στον VAR με το γκολ του Σακά

Ο Σακά φάνηκε να βρίσκεται σε οριακή θέση όταν πήρε την μπάλα από τον Μπεν Γουάιτ. Η σημαία παρέμεινε κάτω, με το γκολ στη συνέχεια να εξετάζεται χωρίς ωστόσο να μπορεί να ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία του ελέγχου.

Ο λόγος ήταν ότι την ώρα της πάσας από τον Γουάιτ, ο Σάκα δεν ήταν ορατός σε καμία από τις πέντε κάμερες που χρησιμοποιούνται. Επομένως, ο VAR δεν χρησιμοποίησε ποτέ τις γνωστές γραμμές για να ελέγξει τη φάση και το γκολ της Άρσεναλ μέτρησε χωρίς να υπάρχει βεβαιότητα για την εγκυρότητά του.

Eίμαστε όλοι φίλαθλοι της ΕΟΝ! Γιατί έχει όλες τις μεγάλες αθλητικές στιγμές. Premier League, μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συναρπαστικούς αγώνες της Super League, επικές αναμετρήσεις της Euroleague αλλά και κορυφαία τουρνουά! Δες τα όλα με τα προγράμματα ΕΟΝ+ στη Nova

TAGS NOVA NEWS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ