ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρσεναλ: Χάνει τσάμπα τον Ράμσεϊ από τη Γιουβέντους!

Arsenal manager Unai Emery gives instructions to Arsenal's Aaron Ramsey during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal manager Unai Emery gives instructions to Arsenal's Aaron Ramsey during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Άαρον Ράμσεϊ είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στη μεταγραφική αγορά και όπως όλα δείχνουν η επόμενη ομάδα του μετά την Άρσεναλ θα είναι η Γιουβέντους. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να πείσει τον Άαρον Ράμσεϊ να ανανεώσει όλο αυτό το διάστημα και έτσι όχι μόνο θα τον χάσει μετά από 11 χρόνια που τον είχε στο δυναμικό της αλλά δεν θα βάλει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της για έναν από τους πλέον ποιοτικούς της παίκτες.

Εδώ και καιρό μάλιστα ο 27χρονος διεθνής Ουαλός μέσος έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, με τα τελευταία σενάρια να θέλουν την Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι εκείνη που έκανε το "κόλπο γκρόσο" για να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα στο φινάλε της σεζόν.

"Ο Ράμσεϊ στην Γιούβε. Νέα επιχείρηση σε στιλ Εμρέ Τζαν. Μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από την Άρσεναλ και πάει στην Γιουβέντους χωρίς κόστος με πρόταση για μισθό ύψους 10.000.000 ευρώ", αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η "Corriere dello Sport", που έχει ως βασικό της θέμα τη συμφωνία των πρωταθλητών Ιταλίας με τον παίκτη της Άρσεναλ.

Άρσεναλ: Χάνει τσάμπα τον Ράμσεϊ από τη Γιουβέντους!

Το ηχηρό αυτό deal είναι μάλιστα πρώτο θέμα και στην "Tuttosport", με την τορινέζικη εφημερίδα να έχει τίτλο "Η Γιούβε έχει στο χέρι τον Ράμσεϊ" και να υπογραμμίζει:

"Οι μπιανκονέρι έχουν αβαντάζ σε σχέση με την Παρί για τον εξαιρετικό Ουαλό διεθνή που μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν. Η Ίντερ έμεινε εκτός διεκδίκησης ελέω του ετήσιου κασέ των 8.000.000 ευρώ που έχει ο παίκτης".

Άρσεναλ: Χάνει τσάμπα τον Ράμσεϊ από τη Γιουβέντους!

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ