ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ανέβηκε στα 105 εκατομμύρια λίρες για Ράις

Ο Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ σε αναμέτρηση στην Premier League κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ
Ο Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Άρσεναλ ανέβασε την προσφορά της στα 105 εκατομμύρια λίρες για τον Ντέκλαν Ράις προσφέροντας όλο το ποσό άμεσα στην Γουέστ Χαμ κάτι που κάνει τη διαφορά στις διαπραγματεύσεις.

Το πόκερ για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις συνεχίζεται ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτι με την Γουέστ Χαμ να αποδεικνύεται σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις.

Οι αρχικές απαιτήσεις της ήταν 120 εκατομμύρια λίρες για τον Άγγλο μέσο, ωστόσο η πώληση αναμένεται να κλείσει λίγο παρακάτω. Κλειδί στις διαπραγματεύσεις αναμένεται να αποτελέσει ο τρόπος καταβολής των χρημάτων.

Η Γουέστ Χαμ μέχρι στιγμής έχει απορρίψει τις προτάσεις που της έχουν γίνει και αφορούν την καταβολή των χρημάτων με δόσεις. Μέχρι στιγμής έχει πει "όχι" σε τρεις κρούσεις.

Οι δύο πρώτες είχαν γίνει από την Άρσεναλ με 80 και 90 εκατομμύρια λίρες αντίστοιχα. Στα 90 εκατομμύρια λίρες έφτασε και η πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι η οποία επίσης απορρίφθηκε.

Τώρα, οι Λονδρέζοι επέστρεψαν και ανέβηκαν στα 105 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το Sky Sports. Από αυτά τα 100 θα δοθούν άμεσα, ενώ ακόμα 5 αφορούν μπόνους επίτευξης στόχων.

Αυτή η πρόταση φέρεται να καλύπτει την Γουέστ Χαμ με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να έχουν φτάσει σε αρκετά καλό σημείο. Μένει να δούμε εάν θα συνεχίσουν έτσι.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ