ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρσάβιν: "Το ματς στο Άνφιλντ θύμιζε... μπάσκετ"!

Αρσάβιν: "Το ματς στο Άνφιλντ θύμιζε... μπάσκετ"!
Αρσάβιν-Άρσεναλ

Ο Αντρέι Αρσάβιν σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του τέσσερα γκολ σε ένα ματς, όμως δεν έμεινε ικανοποιημένος από το 4-4 της Άρσεναλ κόντρα στη Λίβερπουλ

"Ήταν ένα καλό παιχνίδι, διασκεδαστικό για τους θεατές, όχι όμως καλό για την ομάδα", τόνισε ο Ρώσος διεθνής φορ με δηλώσεις του στο "Sky Sports" για να προσθέσει: "Θέλαμε τη νίκη, όμως η Λίβερπουλ πάλεψε και εκείνη σκληρά. Παίχτηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ήταν σαν ένα παιχνίδι μπάσκετ, όμως δεν μπορώ να σκοράρω 90 φορές, μόνο 4. Συγγνώμη για αυτό. Έχω πετύχει δύο φορές χατ-τρικ στη Ρωσία, όμως ποτέ τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα".




Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν πάντως και οι δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ, καθώς εμφανίστηκε απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο "γλίστρησε" η νίκη για την ομάδα του στις καθυστερήσεις.

"Το παιχνίδι ήταν υψηλού επιπέδου, και από τις δύο ομάδες. Αμφότερες έδωσαν τα πάντα. Δεν είσαι ποτέ χαρούμενος όταν δέχεται τέσσερα γκολ, όμως και οι δύο ομάδες μπορούν να το λένε αυτό. Εμείς είμαστε ακόμα περισσότερο απογοητευμένοι καθώς προηγηθήκαμε 4-3 λίγα λεπτά πριν το τέλος.

Το θετικό από αυτό το ματς είναι ότι συνεχίζουμε το αήττητο σερί. Έχουμε δείξει πως διαθέτουμε ποιότητα. Όμως είναι προφανές πως θα ήταν καλύτεροι οι τρεις πόντοι αντί για τον έναν".




Αναφορικά με το εκπληκτικό επιθετικό κρεσέντο του Αντρέι Αρσάβιν, με την χειμερινή μεταγραφή των "κανονιέρηδων" να παραβιάζει τέσσερις φορές στο ματς την εστία του Πέπε Ρέινα και να διαλύει κάθε αμυντικό σύστημα του Ράφα Μπενίτεθ, ο Αλσατός τεχνικός επεσήμανε:

"Ξέραμε τί μπορεί να κάνει όταν τον αγοράσαμε. Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, η εμφάνισή του ήταν έξοχη. Είχε ένα ήσυχο πρώτο ημίχρονο, όμως όταν μπαίνει στο πνεύμα του αγώνα είναι πάντα πολύ επικίνδυνος. Έχει σπουδαία προσωπικότητα και είναι παίκτης νικητής".








TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ