ΕΠΟ

Αρνητική εισήγηση για την αδειοδότηση του ΠΑΟ

Αρνητική εισήγηση για την αδειοδότηση του ΠΑΟ
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε στην δευτεροβάθμια επιτροπή η εξέταση των φακέλων των ομάδων που δεν πήραν άδεια με τον Δημητρίου να κάνει αρνητική εισήγηση για τον Παναθηναϊκό. Εκτός ΕΠΟ έμειναν για πρώτη φορά οι δημοσιογράφοι

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/5) η εξέταση των φακέλων των ομάδων που δεν πήραν άδεια σε πρώτο βαθμό με την απόφαση για Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα να αναμένεται εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο υπεύθυνος των αδειοδοτήσεων, Γιώργος Δημητρίου εισηγήθηκε στην 5μελή επιτροπή να μην χορηγήσει άδεια στον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, ο ρόλος του είναι συμβουλευτικός και η επιτροπή είναι αυτή που θα αποφασίσει τελικά αν θα δώσει την άδεια στους "πράσινους".

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι νομικοί εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού δεν έκαναν δηλώσεις εξερχόμενοι από τα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ νωρίτερα είχαν εξεταστεί οι περιπτώσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, του ΟΦΗ και του Πανθρακικού.

Σε ότι αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιώργος Χριστοβασίλης είναι αισιόδοξος. " Προσκομίσαμε τις ελλείψεις που υπήρχαν στο φάκελο σε πρώτο βαθμό και περιμένουμε απόφαση εντός της ημέρας.

Αισιοδοξώ ότι θα πάρουμε την άδεια. Οι ποδοσφαιριστές κάνουν την προσπάθεια να πάρουν την ευκαιρία για να βγουν στην Ευρώπη. Τα περισσότερα παιδιά είναι νέα στην ομάδα και θα πάρουν ώθηση για το μέλλον".

Επίσης, η υπόθεση του ΟΦΗ πήρε αναβολή, λόγω προβλήματος του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ κ. Γρηγορίου και λογικά η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα μαζί μ' αυτήν για τον Πανθρακικό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠΟ για πρώτη φορά αποφάσισε όχι μόνο να αφήσει τους δημοσιογράφους και τις κάμερες εκτός της αίθουσας, αλλά και εκτός των γραφείων της!

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ