ΑΓΓΛΙΑ

Κατηγορηματική η μητέρα του Ντέλε Άλι: "Δεν υιοθετήθηκε ποτέ από κανέναν, του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου"

Κατηγορηματική η μητέρα του Ντέλε Άλι: "Δεν υιοθετήθηκε ποτέ από κανέναν, του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου"
Ο Ντέλε Άλι με την εθνικής Αγγλίας @ 2018 FRANSISCO SECO / AP IMAGES

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις του Ντέλι Άλι στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Γκάρι Νέβιλ, προκάλεσαν την αντίδραση της οικογένειάς του, με τη μητέρα του αρνείται τα όσα είπε ο Άγγλος ποδοσφαιριστής.

Ο Ντέλε Άλι, πριν μερικές ημέρες, παραχώρησε συνέντευξη στον Γκάρι Νέβιλ στην οποία παραδέχτηκε τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, τον εθισμό του στα υπνωτικά χάπια και αποκάλυψε ότι νοσηλεύτηκε σε κλινική για έξι μήνες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από φίλο της μητέρας του, ενώ είπε πως έκανε διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν την αντίδραση της οικογένειάς του, που αρνείται τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής, με τη βιολογική του μητέρα να μιλάει στο γαλλικό μέσο "OJBSPORT" και να εκφράζει τη δική της θέση στα γεγονότα που ανέφερε ο γιος της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Δεν υιοθετήθηκε ποτέ από κανέναν. Στα επτά του χρόνια πήγε σε ένα από τα καλύτερα σχολεία στο Λάγος. Δεν τον έστειλαν ποτέ στην Αφρική για πειθαρχία, είναι κραυγαλέο ψέμα. Είχε οδηγό που τον έπαιρνε κάθε μέρα από το σχολείο. Έχουμε όλα τα έγγραφα και τις φωτογραφίες με τον μπαμπά του από τότε που γεννήθηκε. Του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Όταν ήταν περίπου 13 ετών, άρχισε να προπονείται στο MK Dons πέντε ημέρες την εβδομάδα. Για λόγους ευκολίας άρχισε να μένει στο σπίτι του καλύτερου φίλου του και επέστρεφε σπίτι τα Σαββατοκύριακα. Ήταν δύσκολο να τον αφήσουμε να μένει μακριά, αλλά δεν είχαμε αυτοκίνητο και δεν είχα την δυνατότητα να τον πηγαίνω στην προπόνηση".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναφορικά με το πρόβλημά της με το αλκοόλ, η ίδια είπε πως είναι ψέμα πως τον εγκατέλειψε επειδή δεν μπορούσε να τον φροντίσει εξαιτίας του εθισμού της, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της σεξουαλικής κακοποίησής του. "Ήθελα να του δώσω την ευκαιρία να πετύχει το όνειρό του, αλλά ήταν ακόμα ο γιος μου και ήμουν δίπλα του όποτε με χρειαζόταν.

Μια Τετάρτη τηλεφώνησα στον πατέρα του για να του πω ότι η οικογένεια Χίκφορντ δεν είχε επιστρέψει τον Ντέλε. Ο Κένι κάλεσε κι αυτοί τον παρακάλεσαν να τους αφήσει να τον κρατήσουν ακόμα ένα βράδυ, γιατί είχαν πιο άνετο σπίτι και τα παιδιά μας ήταν φίλοι. Ο Κένι συμφώνησε, χωρίς να γνωρίζει ότι είχαν ένα σχέδιο".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ