ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Αρναούτοβιτς: "Ο Μουρίνιο με ήθελε, δεν είχε χρήματα η Γιουνάιτεντ λόγω Πογκμπά"

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς πανηγυρίζει γκολ με την Αυστρία στο Euro 2020
Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς πανηγυρίζει γκολ με την Αυστρία στο Euro 2020 @2021 FRANK AUGSTEIN, POOL

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς έχει φλερτάρει έντονα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και αρκετά χρόνια όμως δεν φόρεσε τη φανέλα της, με τον Αυστριακό φορ να υπενθυμίζει σε συνέντευξή του πως η πρώτη κρούση σε αυτόν είχε γίνει από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας από τους πιο διάσημους και ισχυρούς οικονομικά συλλόγους σε όλο τον κόσμο και δύσκολα χάνει έναν παίκτη όταν τον βάζει στο στόχαστρο, όμως η περίπτωση του Μάρκο Αρναούτοβιτς αποτελεί την εξαίρεση, αφού όσες φορές και αν μπλέχτηκε το όνομά του στη μεταγραφική επικαιρότητα των κόκκινων διαβόλων δεν έγινε κάτοικος Ολντ Τράφορντ.

Η τελευταία ήταν το καλοκαίρι του 2022 όταν ο αγγλικός σύλλογος ψαχνόταν να δει τι θα έκανε στην επίθεσή του εάν έφευγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον στράικερ της Μπολόνια να υποστηρίζει πάντως με δηλώσεις του πως θα μπορούσε να μετακομίσει στο Νησί πέντε χρόνια νωρίτερα αλλά δεν έγινε το deal ελέω... Πολ Πογκμπά.

"Όταν ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν προπονητής στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εγώ έπαιζα στην Γουέστ Χαμ, με ήθελε στην ομάδα του. Μου είπε "πόσο κοστίζεις" και εγώ σκέφτηκα πως θέλει να με αποκτήσει.

Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αποκτήσει τον Πολ Πογκμπά εκείνη την εποχή και δεν είχε αρκετά χρήματα για μένα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος φορ, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μουρίνιο, όταν οι δυο τους βρίσκονταν στην Ίντερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ