BUNDESLIGA

Αρμίνια - Μπάγερν 0-3: Το καθήκον της πριν από το Klassiker

Ο Τόμας Μίλερ της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Αρμίνια για την Bundesliga 2021-2022 στην "Σίκο Αρένα", Μπίλεφελντ | Κυριακή 17 Απριλίου 2022
Ο Τόμας Μίλερ της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Αρμίνια για την Bundesliga 2021-2022 στην "Σίκο Αρένα", Μπίλεφελντ | Κυριακή 17 Απριλίου 2022 © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν επιβλήθηκε 3-0 της Αρμίνια στο Μπίλεφελντ για την Bundesliga και διατήρησε την απόσταση των 9 βαθμών πριν από το ντέρμπι με την Ντόρτμουντ.

Η Μπάγερν επικράτησε της Αρμίνια με 3-0 για την 30ή αγωνιστική της Bundesliga και διατήρησε στους 9 βαθμούς τη διαφορά από την Ντόρτμουντ, πριν την υποδεχθεί στο Μόναχο για το Klassiker όπου μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια για 32η φορά και 10η διαδοχική.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Γιάκομπ Λάουρσεν μόλις στο 10ο λεπτό. Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και Τόμας Μίλερ βρέθηκαν σε καλή μέρα και προκαλούσαν αναστάτωση στην άμυνα των γηπεδούχων, αλλά τελικά το επόμενο γκολ σημειώθηκε από τον Σερζ Γκνάμπρι, στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων του 1ου μέρους (κι ενώ νωρίτερα ελέγχθηκε γκολ της Αρμίνια, που δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ).

Η Αρμίνια δεν είχε να αντιτάξει πολλά πράγματα σε επιθετικό επίπεδο. Ο Φρανκ Κράμερ έριξε στον αγώνα τον Ζεμπάστιαν Βασιλειάδη στην ανάπαυλα που προερχόταν από τραυματισμό (ο Στέφανος Καπίνο έμεινε στον πάγκο), όμως οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν παρέμειναν με το πόδι στο γκάζι και έχαναν ευκαιρίες. Ο Τζαμάλ Μουσιάλα σημείωσε το τελευταίο γκολ του αγώνα κι έδωσε ψυχολογία στους συμπαίκτες του ενόψει του ντέρμπι τίτλου την επόμενη εβδομάδα.

Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ