ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Αρκετά τα προβλήματα

Αρκετά τα προβλήματα
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Διαγόρα, ενόψει της αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το πρωί οι παίκτες του Διαγόρα πήγαν στο γυμναστήριο για την απαιτούμενη ενδυνάμωση, ενώ το απόγευμα έκαναν φυσική κατάσταση στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου.

Ο "γηραιός" ενόψει του ματς με τους "κιτρινόμαυρους", έχει προβλήματα από τραυματισμούς αλλά και τιμωρίες. Συγκεκριμένα, απόντες θα είναι σίγουρα οι Γιώργος Σαλαμαστράκης και Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Ο Μαρτσέλο Γκούτμαν έχει πρόβλημα στον προσαγωγό του και θα του πάρει δυο εβδομάδες για να είναι και πάλι έτοιμος να αγωνιστεί, ενώ μια εβδομάδα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων θα μείνει και ο Στάθης Προβατίδης, που έχει ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

Αντίθετα, σε δυο μέρες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς και πάλι ο Σάββας Εξουζίδης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Επίσης, από την Τετάρτη θα είναι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη και ο Τάσος Χριστοφιλέας, ενώ θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα ο Γιώργος Μαριετάκης που έχει μια θλάση στον δικέφαλο. Τέλος ξεκίνησε να τρέχει και ο γκολκίπερ Γιώργος Τύρελης.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ