ΑΡΗΣ

Άρης: "Τρέχουν" για να προλάβουν Αστέρα οι Μήτρογλου και Γκανέα

Ο Κώστας Μήτρογλου στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ
Ο Κώστας Μήτρογλου στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ EUROKINISSI

Οι Κώστας Μήτρογλου και Κριστιάν Γκανέα φόρτσαραν στην προπόνηση της Δευτέρας (29/3) και "τρέχουν" για να προλάβουν το ματς της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs με αντίπαλο τον Αστέρα.

Το ματς της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs που ακολουθεί με αντίπαλο τον Αστέρα την Κυριακή (4/4) "τρέχουν" για να προλάβουν οι Κώστας Μήτρογλου και Κριστιάν Γκανέα οι οποίοι την Δευτέρα (29/3) στην επιστροφή στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής ανέβασαν ρυθμούς εκγύμνασης.

Δεν ισχύει το ίδιο για τους Κάτσε και Μπεναλουάν. Ο μεν πρώτος συνέχισε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ενώ ο Μπεναλουάν έκανε θεραπεία. Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιελάμβανε ενεργοποίηση, λειτουργική δύναμη, passing game, αερόβιο παιχνίδι κατοχής μπάλας και τακτική.

Εν τω μεταξύ ο Άρης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιώργο Αναστασιάδη. Σε αυτή αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του Γιώργου Αναστασιάδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 χρόνων. Ο εκλιπών, που ήταν ομότιμος καθηγητής της νομικής του ΑΠΘ και με πλούσιο συγγραφικό έργο, είχε συνδέσει –μεταξύ άλλων- και δημοσιογραφικά το όνομά του με τον Σύλλογο μας (αρθρογραφούσε στα «Αθλητικά Νέα» του Νίκου Καμπάνη)".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ