ΑΡΗΣ

Άρης: Το CAS έδωσε νέα παράταση για την υπόθεση Ντουρμισάι μέχρι τις 29 Απριλίου

Ο Φιόριν Ντουρμισάι του Άρη σε στιγμιότυπο του αγώνα με την ΑΕΚ για τη Super League 1 2019-2020 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020
Ο Φιόριν Ντουρμισάι του Άρη σε στιγμιότυπο του αγώνα με την ΑΕΚ για τη Super League 1 2019-2020 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 EUROKINISSI SPORTS

Η απόφαση του CAS για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι έχει πάρει παράταση μέχρι τις 29 Απριλίου, όπως ενημερώθηκαν οι κίτρινοι.

Νέα παράταση δόθηκε στην απόφαση του CAS για την υπόθεση του Άρη με τον Φιορίν Ντουρμισάι. Οι κίτρινοι περίμεναν ότι μέχρι αύριο (8/4) θα γνώριζαν τι μέλλει γενέσθαι, αλλά το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο έκανε γνωστό πως θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Η απόφαση έχει καθυστερήσει πολύ, ήταν να εκδοθεί στις 11 Φεβρουαρίου, πήρε παράταση μέχρι τις 8 Απριλίου και τώρα θα πρέπει να περιμένουν ακόμη τρεις εβδομάδες.

Πάντως, για πρώτη φορά το CAS δεν έδωσε μηναία παράταση, αλλά χρονικό διάστημα εντός του ίδιου μήνα. Θυμίζουμε πως η πειθαρχική επιτροπή της FIFA επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για έναν χρόνο στην ΠΑΕ Άρης λόγω της υπόθεσης απόκτησης του Ντουρμισάι και πρόστιμο στην ΕΠΟ λόγω της έκδοσης δελτίου. Οι "κίτρινοι" κατέθεσαν προσφυγή στο CAS και περιμένουν να δικαιωθούν.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ