ΑΡΗΣ

Άρης: Την Τρίτη η εκδίκαση της προσφυγής της οικογένειας Τσουμάνη κατά της ΠΑΕ

Ο Νίκος Τσουμάνης με τη φανέλα του Άρη
Ο Νίκος Τσουμάνης με τη φανέλα του Άρη PHOTO CREDITS: INTIME

Το απόγευμα της προσεχούς Τρίτης ορίστηκε η εκδίκαση της προσφυγής της οικογένειας του Νίκου Τσουμάνη κατά της ΠΑΕ Άρης, για το ποσό που οφειλόταν στον πρώην παίκτη της ομάδας, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του προ μηνών.

Την προσεχή Τρίτη στις 17:00 ορίστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η εκδίκηση της προσφυγής της οικογένειας του Νίκου Τσουμάνη κατά της ΠΑΕ Άρης.

Οι συγγενείς και κληρονόμοι του πρώην παίκτη των "κιτρίνων" ζητούν το ποσό που του οφειλόταν από το σύλλογο, περίπου 30.000 ευρώ, πριν βάλει τέλος στη ζωή του στις 5 Οκτωβρίου 2021.

Το ποσό προέκυψε από οφειλές του 2014 και γι' αυτό η νυν διοίκηση της ομάδας θεωρεί ότι αφορά την παλιά ΠΑΕ και όχι τη νυν. Ο Θοδωρής Καρυπίδης είχε γνωστοποιήσει μέσω ανακοίνωσης εκείνες τις ημέρες ότι θα καλύψει το ποσό σε δύο δόσεις μέχρι τα Χριστούγεννα, χωρίς να το αναγνωρίζει ως χρέος του συλλόγου.

Η πληρωμή δεν έγινε, σύμφωνα με την προσφυγή της οικογένειας, η οποία απευθύνθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο και ζητά αφαίρεση τριών βαθμών από κάθε αγώνα του Άρη μέχρι την εξόφληση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ