ΑΡΗΣ

Άρης: Τι ισχύει με τις μεταγραφές

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης μπορεί πλέον να κάνει κινήσεις εντός Ελλάδας όπως μεταγραφές ή δανεικούς από άλλες ομάδες εντός συνόρων, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να προχωρήσει σε προσθήκες από το εξωτερικό.

Ο Άρης δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην έφεση για την ανάκληση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι κι έτσι ο 23χρονος διεθνής επιθετικός επιστρέφει και υπολογίζεται κανονικά για τη συνέχεια της σεζόν.

Οι κίτρινοι με ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για επιστροφή στη νομιμότητα κι εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη δικαίωση, ενώ θέτουν ως επόμενο στόχο την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA.

Η δικαίωση στην περίπτωση του Ντουμισάι έχει κι άλλη ακόμη μία ανάγνωση. Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να κάνει μεταγραφές εντός των συνόρων. Είναι δυνατόν δηλαδή να προχωρήσει σε προσθήκες παικτών από την Ελλάδα είτε με τη μορφή μεταγραφής, είτε δανεισμού από άλλη ομάδα της Super League 1.

Όπως φυσικά μπορεί να προχωρήσει και υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων σε παιδιά που δεσμευόταν με ερασιτεχνικό μέχρι τώρα (λόγω ηλικίας), κάτι το οποίο επίσης απαγορευόταν. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε προσθήκες από το εξωτερικό.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Κι αυτό γιατί κακά τα ψέματα ο Άρης κινείται κυρίως εκτός Ελλάδας για να ενισχυθεί στις θέσεις που πονά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ