ΑΡΗΣ

Άρης: Στην Ελλάδα ο Ντιοπ για συζητήσεις με τους κίτρινους

Ο Παπέ Σέικ Ντιόπ με τη φανέλα της Λιόν σε μονομαχία με τον Ραχίμ Στέρλινγκ από ματς με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League | 19 Σεπτεμβρίου 2018
Ο Παπέ Σέικ Ντιόπ με τη φανέλα της Λιόν σε μονομαχία με τον Ραχίμ Στέρλινγκ από ματς με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League | 19 Σεπτεμβρίου 2018 @2018 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Για να διαπραγματευτεί τους όρους πιθανής μεταγραφής του στον Άρη, ήρθε στην Ελλάδα ο 24χρονος Σενεγαλέζος, Παπέ Σείχ Ντιοπ.

Για να διαπραγματευτεί με τον Άρη ήρθε στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης (14/6) ο Παπέ Σείχ Ντιοπ. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος (1.80μ. ύψος) ήδη έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων και τον Θόδωρο Καρυπίδη. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου να επιτευχθεί το deal και ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει στον Άρη.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Ιανουάριο ο Ντιόπ ήταν από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ομάδας στο πλαίσιο της αναζήτησης ενός αποτελεσματικού εργαλείου στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με την περίπτωσή του ωστόσο να μην προχωράει και να καταλήγουν σε εκείνη του Σέικ Ντουκουρέ.

Ωστόσο, το όνομά του δεν σβήστηκε ποτέ από το μπλοκάκι, από τη στιγμή που μπορεί να καλύψει είτε τη θέση "6" είτε τη θέση "8" στο χορτάρι και με δεδομένο πως μένει ελεύθερος από την Λιόν. Στα συν του παίκτη είναι πως διαθέτει ισπανικό διαβατήριο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί επίσης στην δεύτερη και στην πρώτη ομάδα της Θέλτα, στην δεύτερη ομάδα της Λιόν αλλά και στις Θέλτα και Ντιζον, με τη μορφή δανεισμού από τους λιονέ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ