ΑΡΗΣ

Άρης: Μπήκε στο μικροσκόπιο ο Παπέ Σέικ Ντιοπ

Ο Παπέ Σέικ Ντιόπ με τη φανέλα της Λιόν σε μονομαχία με τον Ραχίμ Στέρλινγκ από ματς με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League | 19 Σεπτεμβρίου 2018
Ο Παπέ Σέικ Ντιόπ με τη φανέλα της Λιόν σε μονομαχία με τον Ραχίμ Στέρλινγκ από ματς με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League | 19 Σεπτεμβρίου 2018 @2018 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

O Άρης επιθυμεί την ενίσχυσή του στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ένας από τους παίκτες που φέρεται να εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή είναι ο Παπέ Σέιχ Ντιοπ, που τον είχε απασχολήσει και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Παπέ Σέιχ Ντιοπ ήταν από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Άρη στο πλαίσιο της αναζήτησης ενός αποτελεσματικού εργαλείου στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με την περίπτωσή του ωστόσο να μην προχωράει και να καταλήγουν σε εκείνη του Σέικ Ντουκουρέ.

Ωστόσο, το όνομά του δεν σβήστηκε ποτέ από το μπλοκάκι των κιτρίνων, από τη στιγμή ο 24χρονος Σενεγαλέζος (1.80μ. ύψος) μπορεί να καλύψει είτε τη θέση "6" είτε τη θέση "8" στο χορτάρι, και με δεδομένο πως μένει ελεύθερος από την Λιόν, έρχεται ξανά να απασχολήσει μεταγραφικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στα συν του παίκτη είναι πως διαθέτει ισπανικό διαβατήριο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί επίσης στην δεύτερη και στην πρώτη ομάδα της Θέλτα, στην δεύτερη ομάδα της Λιόν αλλά και στις Θέλτα και Ντιζον, με τη μορφή δανεισμού από τους λιονέ.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ