ΑΡΗΣ

Άρης: Στην Αυστρία η επέμβαση και η αποκατάσταση του Αλί

Ο Αλί του Άρη στη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα | 2 Οκτωβρίου 2021
Ο Αλί του Άρη στη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα | 2 Οκτωβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Άρης έδωσε την συγκατάθεση του ώστε ο Μοχανάντ Αλί να ταξιδέψει στην Αυστρία για να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο του και θα παραμείνει εκεί τον πρώτο μήνα της αποκατάστασης του.

Στην Αυστρία θα ταξιδέψει ο Μοχανάντ Αλί για να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο του, αφού πρώτα εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό στο Λονδίνο. Ο νεαρός φορ του Άρη που υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και θα χάσει όλη τη σεζόν πήρε άδεια από την ΠΑΕ για να μεταβεί στο Λονδίνο, να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό και μετά να μεταβεί στο Ινσμπουργκ της Αυστρίας σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.

Εκεί θα παραμείνει για τον πρώτο μήνα της αποκατάστασης τους και μετά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη όπου θα συνεχίσει το πρόγραμμα του.

Από εκεί και πέρα την Τετάρτη το πρωί η προπόνηση του Άρη κύλησε χωρίς προβλήματα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργοποίηση, ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού και πρόληψης τραυματισμών, passing game, παιχνίδι μικρών σχέσεων και παιχνίδι τακτικής.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το "μέτωπο" των τραυματιών, αυτά δεν έχουν διαφοροποιηθεί με τους Χουάν Ιτούρμπε, Φακούντο Μπερτόγλιο, Φαμπιάνο και Ντάνιελ Μαντσίνι να ακολουθούν και σήμερα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια κάνουν ατομικό, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ