ΑΡΗΣ

Άρης: Ρήξη χιαστού ο Μοχανάντ Αλί, εκτός για τουλάχιστον 6 μήνες

Ο Μοχανάντ Αλί τραυματίας στο Άρης - Απόλλων
Ο Μοχανάντ Αλί τραυματίας στο Άρης - Απόλλων INTIME SPORTS

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Μοχανάντ Αλί, υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και θα μείνει εκτός από έξι έως εννέα μήνες.

Άσχημα μαντάτα για τον Μοχανάντ Αλί και τον Άρη. Ο Ιρακινός επιθετικός αποχώρησε τραυματίας απ' την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα λίγα λεπτά μετά την είσοδό του με πρόβλημα στο γόνατο.

Τη Δευτέρα (4/10) πραγματοποιήθηκε μαγνητική και η είδηση ήταν κακή. Ο Μοχανάντ Άλι έχει υποστεί ρήξη χιαστού, πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει μακριά απ' τα γήπεδα από έξι έως εννέα μήνες. Έτσι, είναι αρκετά πιθανό να χάσει και το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Αλί αποκτήθηκε απ' τον Άρη την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, ως δανεικός απ' την Αλ Ντουχαΐλ με οψιόν αγοράς. Με την κίτρινη φανέλα έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια στη Super League Interwetten.

Η ανακοίνωση του Άρη

"Δυστυχώς τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον Μοχάναντ Αλι. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, που έκανε σήμερα ο διεθνής Ιρακινός επιθετικός (τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης), υπέστη ρήξη χιαστού και έσω μηνίσκου (ο χρόνος της απουσίας του θα είναι τουλάχιστον έξι μήνες)".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ