ΑΡΗΣ

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Χαλίλοβιτς, στην τελική ευθεία η απόκτησή του

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Χαλίλοβιτς, στην τελική ευθεία η απόκτησή του

Ο Άλεν Χαλίλοβιτς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με στόχο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τον Άρη.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση του Άλεν Χαλίλοβιτς από τον Άρη. Ο 27χρονος Κροάτης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο του.

Ο Χαλίλοβιτς έμεινε ελεύθερος από την Ριέκα και έτσι ο Άρης μπορεί να τον αποκτήσει μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου. Το όνομα του 27χρονου μεσοεπιθετικού μόνο άγνωστο δεν είναι αφού στο ξεκίνημα της καριέρας του ο Κροάτης θεωρήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μπαρτσελόνα έδωσε πέντε εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Κ19 της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Το καλοκαίρι του 2015 δόθηκε δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν και το αμέσως επόμενο το Αμβούργο τον έκανε δικό του με πέντε εκατομμύρια ευρώ. Η γερμανική ομάδα τον έδωσε με τη σειρά της δανεικό στην Λας Πάλμας και το καλοκαίρι του 2018 τον απέκτησε η Μίλαν ως ελεύθερο.

Ακολούθησαν δανεισμοί σε Σταντάρ Λιέγης και Χέρενφεν πριν μείνει ελεύθερο από την Μίλαν τον Οκτώβριο του 2020. Η Μπέρμιγχαμ τον απέκτησε μέχρι το τέλος της χρονιάς και πέρσι αγωνίστηκε με την Ρέντινγκ πριν επιστρέψει στην Κροατία και την Ριέκα. Φέτος, έχει αγωνιστεί έντεκα φορές και μετρά ένα γκολ σε 482 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ