ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Βελάσκεθ σε πρώτο πλάνο για τον πάγκο

Ο Χούλιο Βελάσκεθ
Ο Χούλιο Βελάσκεθ PRINT SCREEN YOUTUBE

Λίγο αφότου έγινε γνωστό πως ο Άρης πάγωσε το θέμα πρόσληψης του Ραούλ Κανέδα, δημοσιεύματα θέλουν τον Άρη να έχει στραφεί στην περίπτωση του 41χρονου τεχνικού Ισπανού, Χούλιο Βελάσκεθ.

Ο Άρης βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, με την περίπτωση του Ραούλ Κανέδα ωστόσο, να παγώνει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι κίτρινοι έχουν στραφεί πλέον στον 41χρονο Χούλιο Βελάσκεθ για την αντικατάσταση του Χερμάν Μπούργος.

Ο Ισπανός κόουτς έχει περάσει από τον πάγκο μεταξύ άλλων των Βιγιαρεάλ, Μπέτις, Μπελενένσες, Ουντινέζε, Μαρίτιμο και Αλάβές.

Τα πρώτα του βήματα στην προπονητική τα έκανε μόλις στα 15 του χρόνια, όταν άρχισε να προπονεί ακαδημίες στη γενέτειρά του, τη Σαλαμάνκα. Στην πραγματικότητα η πρώτη του επαγγελματική δουλειά ήρθε το 2004 στην AD Pena Respuela στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Ένα από τα μεγαλύτερα "κεφάλαια" στην καριέρα του ήταν η Βιγιαρεάλ, την οποία ανέλαβε το 2011, αφού πρώτα είχε περάσει από τις ακαδημίες και την Β' ομάδα και έγινε ο νεότερος προπονητής που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ομάδας στην Β' κατηγορία Ισπανίας σε ηλικία 30 ετών.

Ακολούθησε για μία σεζόν η Μούρθια και στη συνέχεια η Μπέτις και η Μπελενένσες στην Πορτογαλία.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ