ΑΡΗΣ

Άρης: Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση του Μούτο για την επίθεση

Ο Γιοσινόρι Μούτο της Ιαπωνίας σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με την Γκάνα, Γιοκοχάμα | Τετάρτη 30 Μαΐου 2018
Ο Γιοσινόρι Μούτο της Ιαπωνίας σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με την Γκάνα, Γιοκοχάμα | Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 © 2021 EUGENE HOSHIKO/ASSOCIATED PRESS

Ο 29χρονος Ιάπωνας επιθετικός, Γιοσινόρι Μούτο, με θητεία σε Bundesliga, Premier League και La Liga είναι στην κορυφή της λίστας για την ενίσχυση της επίθεσης του Άρη.

Η εξεύρεση ενός σέντερ φορ αποτελεί διακαή πόθο στον Άρη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά ο εκλεκτός για να καλύψει το κενό στην επίθεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στο πρόσωπο του 29χρονου διεθνή Ιάπωνα επιθετικού, Γιοσινόρι Μούτο.

Ο Ιάπωνας που έχει παίξει σε Premier League, Bundesliga και La Liga συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Άκης Μάντζιος ο οποίος έχει δώσει τη συγκατάθεση του για να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Μούτο ανήκει στη Νιουκάστλ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 αλλά οι Άγγλοι αναμένεται να τον αφήσουν ελεύθερο και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άρη.

Ο 29χρονος φορ έπαιζε μέχρι το 2015 στην πατρίδα του με την Τόκιο FC, στην οποία είχε 61 συμμετοχές και 26 γκολ. Η Μάιντς τον έφερε στην Ευρώπη έναντι 2,8 εκατ, ευρώ, με 72 συμμετοχές, 23 γκολ και 11 ασίστ μέχρι το 2018. Το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς η Νιουκάστλ έβγαλε από τα ταμεία της 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει αλλά η επένδυσή της δεν απέδωσε (28 συμμ. 2 γκολ).

Ο Μούτο αγωνίστηκε πέρυσι στην Εϊμπάρ, με τη μορφή δανεισμού από τη Νιουκάστλ, έχοντας μόλις ένα γκολ σε 26 συμμετοχές.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ