ΑΡΗΣ

Άρης: Πρώτος στόχος για την επίθεση ο 31χρονος Αντρέ Γκρέι

Ο Αντρέ Γκρέι σε παιχνίδι της Γουότφορντ με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Αντρέ Γκρέι σε παιχνίδι της Γουότφορντ με τη Μάντσεστερ Σίτι AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Άρης έχει βρει τον αντικαταστάτη του Καμαρά ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό στο πρόσωπο του 31χρονου Αντρέ Γκρέι ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γουότφορντ.

Ο 31χρονος Αντρέ Γκρέι που μένει ελεύθερος από την Γουότφορντ στις 30 Ιουνίου είναι ο πρώτος στόχος του Άρη για την επίθεση και προορίζετια να αντικαταστήσει τον Καμαρά που οδεύει στον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε απευθείας συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή από τη στιγμή που είναι ελεύθερος και παλεύουν μια περίπτωση που μόνο εύκολη δεν είναι καθώς είναι στο στόχαστρο και άλλων ομάδων από την Αγγλία και όχι μόνο.

Αν και Τζαμαϊκανός, ο Γκρέι γεννήθηκε στο Γούλβερχαμπτον στις 26 Ιουνίου 1991. Ξεκίνησε από χαμηλά και έκανε το "μπαμ¨" τη σεζόν 2015-16 με τη Μπέρνλι όπου με 25 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Championship και παράλληλα την οδήγησε στην Premier League.

Το καλοκαίρι του 2017 ανάγκασε τη Γουότφορντ να βγάλει 20 εκατ. λίρες από τα ταμεία της ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Έπειτα από 125 παιχνίδια με 21 γκολ και 8 ασίστ, πέρυσι δόθηκε δανεικός στην ΚΠΡ, όπου κατέγραψε 10 γκολ σε 30 συμμετοχές στην Championship.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ