ΑΡΗΣ

Άρης: Πλήγμα με τον Μπράμπετς, εκτός για έναν μήνα

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς
Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιακούμπ Μπράμπτετς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Τσεχίας με την Πορτογαλία το Σάββατο (24/9), με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί θλάση β' βαθμού, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για έναν μήνα.

Πλήγμα στον Άρη, με τον Άλαν Πάρντιου να χάνει τον Γιακούμπ Μπράμπετς για τις επόμενες εβδομάδες.

Ο 30χρονος Τσέχος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία (0-4) το Σάββατο (24/9) για το Nations League και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 22ο λεπτό του αγώνα, με τον Κουντέλα να περνάει στη θέση του.

Ο αμυντικός του Άρη υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση β' βαθμού. Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών της εθνικής του ομάδας αναφέρουν ότι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη (27/9) στη Θεσσαλονίκη, όπου θα εξεταστεί και από τον γιατρό των κιτρινόμαυρων, Νίκο Ξυλούρη.

Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των γιατρών θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα τελευταία παιχνίδια του πρώτου γύρου της Super League στα τέλη Οκτωβρίου.

Τη φετινή σεζόν ο 30χρονος έχει αγωνιστεί σε εννέα παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη, εκ των οποίων τα πέντε ήταν στο πρωτάθλημα.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ