STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - ΠΑΟΚ: Η μεγάλη ευκαιρία του Καντουρί στο 44'

SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στην επίτευξη δεύτερου τέρματος κόντρα στον Άρη, με τον Ελ Καντουρί να κάνει υπέροχη λόμπα εκτός περιοχής και να αναγκάζει τον Κουέστα να αποκρούσει με δυσκολία (VIDEO).

Το πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι του "Κλεάνθης Βικελίδης" απέναντι στον συμπολίτη του Άρη, κύλησε εξαιρετικά για τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να προηγείται στο 6' με τον Σβαμπ στην πρώτη μεγάλη φάση και κατόπιν να κρατάει το υπέρ της προβάδισμα έχοντας εξαιρετική αμυντική λειτουργία που κράτησε τους παίκτες του Άκη Μάντζιου ουσιαστικά ανενεργούς.

Μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε του 45λεπτου, οι ασπρόμαυροι είχαν την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα μετά το γκολ τους και θα μπορούσαν κάλλιστα να φτάσουν στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος. Ο Σφιντέρσκι έβγαλε ωραία κάθετη πάσα και ο Ελ Καντουρί ξεχήθηκε πρώτος προς τη μπάλα με κατεύθυνση την εστία του Άρη, για να επιχειρήσει λόμπα με το δεξί λίγο έξω από αυτήν και τον Κουέστα να εκτινάσσεται και με τις άκρες των δαχτύλων του να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ