ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Άρης - Παναιτωλικός: Με παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων ο ημιτελικός

Άρης - Παναιτωλικός: Με παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων ο ημιτελικός
Οι φίλοι του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση με τον Άρη INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι στο Κλεάνθης Βικελίδης θα βρεθούν και φίλοι του Παναιτωλικού, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 5 του γηπέδου.

Ο Άρης φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης για τη ρεβάνς του 1-0 του πρώτου αγώνα υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι Θεσσαλονικείς με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν ότι οι φίλοι της ομάδας του Αγρινίου θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 5 του γηπέδου και όσοι φίλοι του Άρη έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήρια σε αυτή τη Θύρα, θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 1 και 4. Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι δεν υπήρξε παρουσία φίλων του Άρη στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: "Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του δεύτερου ημιτελικού ΑΡΗΣ-Παναιτωλικός για το Κύπελλο στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποφασίστηκε οι φίλοι της ομάδας του Αγρινίου να φιλοξενηθούν στη Θύρα 5.

Κατόπιν τούτου, όσοι φίλαθλοι του ΑΡΗ έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τη Θύρα 5 θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θύρα 1 και θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 1 και 4".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ