ΑΡΗΣ

Άρης: Πάει "γεμάτος" στην Τούμπα και με αρκετά ερωτηματικά για την ενδεκάδα

Ο Άκης Μάντζιος στον πάγκο του Άρη σε ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό
Ο Άκης Μάντζιος στον πάγκο του Άρη σε ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό EUROKINISSI SPORTS

Λίγα μόλις 24ωρα μετά από την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Άρης ρίχνεται στη μάχη των playoffs της Stoiximan Super League, με τον Άκη Μάντζιο να καλείται να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης έδωσε μεγάλη χαρά στον κόσμο του με το 0-0 στο "Βικελίδης" με τον Παναιτωλικό αφού σφράγισε την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και θα διεκδικήσει στις 18 Μαΐου το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας του κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους κιτρινόμαυρους να μπαίνουν έτσι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη μάχη των playoffs της Stoiximan Super League.

Γεγονός που συνιστά σημαντικό εφόδιο για τους παίκτες του Άκη Μάντζιου, με την πρώτη τους αποστολή να είναι ιδιαίτερη αφού αντιμετωπίζουν το βράδυ της Κυριακής (10/03, 21:00, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) στο γήπεδο της Τούμπας τον συμπολίτη τους ΠΑΟΚ, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για το Clasico της Θεσσαλονίκης, ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα (πλην του Πάρντο) και στην αποστολή που ανακοίνωσε, συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές, με τους Τζούρασεκ και Βερστράτε που είχαν μείνει εκτός από το ματς Κυπέλλου να επανέρχονται σε αυτήν

Οι σκέψεις του Μάντζιου για το ντέρμπι της Τούμπας

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Κουέστα θα πάρει φανέλα βασικού και οι Οντουμπάτζιο και Μοντόγια προορίζονται για τα δύο άκρα της άμυνας, με τον Μπράμπετς να μοιάζει σίγουρος για μία θέση στους στόπερ και τους Φαμπιάνο και Ρόουζ να συναγωνίζονται για το ποιος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του.

Στη μεσαία γραμμή, ο Νταρίντα δείχνει ακλόνητος και από εκεί και πέρα οι Βεστράτε, Ζουλ και Βέλεθ θα δώσουν μάχη για τις δύο από τρεις θέσεις που απομένουν. Στην επιθετική γραμμή, οι δύο εξτρέμ θα είναι οι Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο, ενώ υπάρχει δίλημμα για τη θέση του σέντερ φορ όπου τη διεκδικούν με ίσες πιθανότητες οι Μορόν και Ανσαριφάρντ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ