ΑΡΗΣ

Άρης: Οι παίκτες ζήτησαν μπόνους από τον Καρυπίδη

Οι παίκτες του Άρη στα αποδυτήρια της Τούμπας
Οι παίκτες του Άρη στα αποδυτήρια της Τούμπας PRINT SCREEN / BENALOUANEYOHAN

Οι παίκτες του Άρη ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια της Τούμπας και ζήτησαν από τον Θεόδωρο Καρυπίδη να τους δώσει πριμ για τη νίκη που πέτυχαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Άρη ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά από την ολοκλήρωση της επεισοδιακής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα οι παίκτες του Άκη Μάντζιου ζήτησαν μπόνους από τον Θεόδωρο Καρυπίδη, με τον Γιόχαν Μπεναλουάν να το ανεβάζει σε ένα από τα story που ανέβασε μέσα από τα αποδυτήρια, το αίτημα των παικτών στον ισχυρό άνδρα των Θεσσαλονικέων για πριμ, μετά τη νίκη στην Τούμπα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιόχαν Μπεναλουάν μαζί με τον Λούκας Σάσα είχαν τιμωρηθεί πριν από ένα μήνα για πειθαρχικό παράπτωμα με πρόστιμο και αποκλεισμό από την αποστολή από το παιχνίδι με τη Λαμία.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ