ΑΡΗΣ

Άρης: Οι εκλεκτοί του Μάντζιου για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα του Άρη
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της πρώτης κόντρας με τον ΟΦΗ για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας (01/12, 17:00 COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24), ο Άκης Μάντζιος γνωστοποίησε τις επιλογές του για την αρχική ενδεκάδα του Άρη.

Ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης (01/12, 17:00 COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Άκης Μάντζιος γνωστοποίησε τις επιλογές του για την αρχική 11άδα, που έχει δύο αλλαγές σε σχέση με εκείνη που παρέταξε στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Ντένις να παίρνει τη θέση του Κουέστα κάτω από την εστία και τον Μπρούνο Γκάμα να είναι το νέο πρόσωπο στην επιθετική τριάδα αντί του Μαντσίνι.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Ντένις, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγέ, Γκάμα, Γκαρσία, Καμαρά

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ