ΑΡΗΣ

Άρης: "Οι αστοχίες αποτελούν, εν προκειμένω, χαρακτηριστικό της ΕΠΟ"

ÄÓ SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÄÓ SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης απάντησε στην ΕΠΟ τονίζοντας ότι έχει στην κατοχή της στοιχεία που αποδεικνύουν "οι αστοχίες αποτελούν, εν προκειμένω, χαρακτηριστικό της ΕΠΟ".

Ο χαρτοπόλεμος ανάμεσα στον Άρη και την ΕΠΟ συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των κιτρίνων να βγάλει ανακοίνωση και να επιτεθεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με φόντο την απαγόρευση μεταγραφών που τους είχε επιβληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφέρει: "Οι οπαδοί, οι παίκτες και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ουδεμία χρησιμότητα και αναγκαιότητα βρίσκουν στην παραγωγή επικοινωνιακών τακτικισμών.

Ο ΑΡΗΣ στάθηκε μόνος του απέναντι στην καθ´ολα άδικη για την τωρινή διοίκηση επιβολή ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, σήκωσε το βάρος προηγούμενων υποθέσεων, αντιμετώπισε και επίλυσε το ζήτημα δίχως την αρωγή και την παρέμβαση κανενός.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει στην κατοχή της και στη διάθεση όποιου νομιμοποιείται σχετικά όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα που αναντίρρητα αποδεικνύουν ότι οι αστοχίες αποτελούν, εν προκειμένω, χαρακτηριστικό της ΕΠΟ και όχι του κυρίου Καρυπίδη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ